Sandhed og kærlighed

Tidligere folkekirkepræst på Anholt og i Opstandelseskirken i Albertslund, nu katolsk munk i Nordsjælland, Poul Exner voksede op i et spændingsfelt mellem Indre Mission og Grundtvig på egnen omkring Randers i midtjylland.

Grundtvig blev hans voksne bekendelse, fordi han mente der var større fokus på sakramenterne og det kirkelige. Ved sakramenterne følte, mærkede og levede Poul Exner på en særlig tæt måde med Kristus.

Derfra var springet til Den katolske Kirke ikke langt, for i Den katolske Kirke erfarede han en ny frihed og sammenhæng, og endnu flere sakramenter, som han fortalte KATOLSK LIV under en videosamtale vi havde med ham i begyndelsen af juli.

Vi har kaldt samtalen "Sandhed og kærlighed" - to omdrejningspunkter i Poul Exners liv som præst og benediktinermunk.

Du kan også se videoen på YouTube

%d bloggers like this: