Vandring for livet

Se LIVE TV ovenfor.
Klik på pilen.

Pave St. Johannes Paul II sagde: "Bliv aldrig træt af at tale overbevist i forsvar for livet fra dets undfangelse, og lad dig ikke afskrække fra forpligtelsen til at forsvare enhver menneskelig persons værdighed med modig beslutsomhed. Kristus er med dig: Vær ikke bange!"

Fredag, den 21. januar, sender EWTN den 49. årlige "March for Life", der begynder kl. 16.30. I morgen, lørdag, den 22. januar sender EWTN direkte igen kl. 20.30.

Du kan følge begivenhederne på TV, hvis du har en parabolantenne. EWTN sender TV over hele kloden til millioner af mennesker, eller du kan besøge KATOLSK LIV's hjemmeside og se udsendelserne ovenfor.

MODER ANGELICA, grundlæggeren af ​​EWTN, sagde engang: Den eneste, der har ret til at skabe liv og kalde det hjem til sig, er Gud. Den eneste ene! Du har ikke ret. Jeg har ikke ret. Ingen har ret til at tage livet fra et  menneske som Gud givet livet.

Se EWTN's dækning af pro-life begivenhederne og slut dig til os i bøn - især for de ufødte, for de syge og ældre, for dem, der er handicappede, og alle, der ikke er værdsat af samfundet.

Dansk: Den store smerte

Som 18 og 19-årig fik Miriam foretaget to provokerede aborter. Det fik store psykiske konsekvenser i hendes liv. Konsekvenser som stod på i 10 år og som stadig, 20 år efter, er en smertelig erfaring.


Dansk: Ny debat om provokeret abort

KATOLSK LIV præsenterer en videosamtale om provokeret abort. En samtale med en ung kvinde og mor, sognepræst Laura Håkansson. En vigtig stemme i en kommende debat om provokeret abort i Danmark.

Hun mener en fornyet debat om fri abort er nødvendig. At vi skal tage livtag med sandheden og ikke fremmedgøre nye erfaringer ud fra teorier om højreekstremisme, amerikanisering og religiøs fanatisme. Vi skal tale ind i en dansk tradition.

Og så taler hun om nye videnskabelige erkendelser der sandsynliggør, at vi bør se anderledes på det ufødte barn end vi har gjort tidligere. En samtale der ligger op til ny forståelse i en ny tid med nye kvinder.