Team Katolsk Liv

KATOLSK LIV og EWTN Danmark er et frivilligt medieprojekt uden stor økonomi. Det giver frihed, men betyder også, at der foreløbigt er meget begrænset økonomi i projektet. Det betyder også, at en række opgaver skal løses af mennesker der vil yde en frivillig indsats for Kirkens Liv.


Birgit Bidstrup Jørgensen

Sygeplejerske, tidl. lektor i sygeplejerskeuddannelsen og forlagsredaktør, nu pensioneret.
Medlem af Skt. Elisabeths menighed i Holbæk

  • Oversætter fra tysk, engelsk, norsk og svensk
  • Korrekturlæser
  • Anmelder bøger

Margot Johansen

Margot Johansen er uddannet engelsk/fransk erhvervssproglig korrespondent og har arbejdet med faget som sekretær og korrespondent siden 1979. I 1998 trængte hun til nye udfordringer og blev ansat som IT og engelsklærer først på Handelsskolen i Esbjerg og siden i Vejen.

Hun er pensionist og er aktiv katolik. Konverterede i 2011 til den Romersk-katolske Kirke fra Folkekirken. Et par år senere søgte hun om optagelse i Karmels Sekularorden og aflagde endelige løfter i 2020.

Hun har senest redigeret udgivelsen om pave Pius X og hun vil fremover gerne fortsætte med redigeringsarbejde, korrekturlæsning og oversættelser fra engelsk og svensk. Og så er hun begyndt at montere undertekster til videoproduktioner på KATOLSK LIV.


 

Kuno Arnkilde

Kuno er uddannet multimediedesigner fra erhversakademiet i Nordsjælland. Han opretttetede medieprojektet Katolsk Liv i 2018 og KirkePOP i 2022. Redigerer og samler sammen.


Gertrud Messerschmidt


Reidun Fynø


p. Jesper Fich, o.p.

  • Prædikener, interview o.a.

Kristoffer Sloth-KristensenMarguerita Hvid Spangsberg


Stillinger og opgaver i udbud

KATOLSK LIV │EWTN Danmark er et frivilligt medieprojekt uden stor økonomi. Det giver frihed, men betyder også, at der foreløbigt er meget begrænset økonomi i projektet. Det betyder også, at en række opgaver skal løses af mennesker der vil yde en frivillig indsats for Kirkens Liv.

Læs mere