Team Katolsk Liv

KATOLSK LIV arbejder i denne tid på et medieprojekt for morgendagen. Det betyder i praksis, at vi fremover vil udvikle KATOLSK LIV over arbejdsplatformen Google Workspace, sådan at al det frivillige arbejde, indhold og administration, foregår online.

En fælles online arbejdsplatform med adgang til artikler, fotos, egen mailadresse - navn@katolskliv.dk - og meget mere. Derfor vil vi i sensommeren 2023 have nedsat opdateringsfrekvens på medieprojektet.

Vær med til at gøre denne udvikling til virkelighed:

Du kan være med til at holde liv i det frivillige projekt KATOLSK LIV, som er uden betalingsmure og annoncer. Et projekt der vil ud til hele Danmark - uden for megen støj.

Vælg et årsabonnenemt på
200 kr. - 500 kr. eller 1.000 kr.

Læs mere om abonnement - HER

Er du ikke til abonnement, kan du
overføre et beløb på MobilePay 235 629

Læs om formålet med KATOLSK LIV - HER

 


Birgit Bidstrup Jørgensen

Sygeplejerske, tidl. lektor i sygeplejerskeuddannelsen og forlagsredaktør, nu pensioneret. Medlem af Skt. Elisabeths menighed i Holbæk.

Oversætter fra tysk, engelsk, norsk og svensk. Korrekturlæser. Anmelder bøger.


Margot Johansen

Margot er uddannet engelsk/fransk erhvervssproglig korrespondent og har arbejdet med faget som sekretær og korrespondent siden 1979. I 1998 blev hun ansat som IT og engelsklærer først på Handelsskolen i Esbjerg og siden i Vejen.

I dag er hun pensionist og aktiv katolik. Konverterede i 2011 til den Romersk-katolske Kirke fra Folkekirken, og et par år senere søgte hun om og blev optaget i Karmels Sekularorden. Hun aflagde endelige løfter i 2020.

KATOLSK LIV vil hun gerne bidrage med redigeringsarbejde, korrekturlæsning og oversættelse fra engelsk og svensk.


Kuno Arnkilde

Er uddannet multimediedesigner fra erhversakademiet i Nordsjælland. Han oprettede medieprojektet Katolsk Liv i 2018. Redigerer og samler sammen. Ansvarshavende.