Team Katolsk Liv

KATOLSK LIV og EWTN Danmark er et frivilligt medieprojekt uden stor økonomi. Det giver frihed, men betyder også, at der foreløbigt er meget begrænset økonomi i projektet. Det betyder også, at en række opgaver skal løses af mennesker der vil yde en frivillig indsats for Kirkens Liv - se hvilke opgaver der skal løses


Birgit Bidstrup Jørgensen

Sygeplejerske, tidl. lektor i sygeplejerskeuddannelsen og forlagsredaktør, nu pensioneret.
Medlem af Skt. Elisabeths menighed i Holbæk

  • Oversætter fra tysk, engelsk, norsk og svensk
  • Korrekturlæser
  • Anmelder bøger

Margot Johansen

Margot er uddannet engelsk/fransk erhvervssproglig korrespondent og har arbejdet med faget som sekretær og korrespondent siden 1979. I 1998 blev hun ansat som IT og engelsklærer først på Handelsskolen i Esbjerg og siden i Vejen.

I dag er hun pensionist og aktiv katolik. Konverterede i 2011 til den Romersk-katolske Kirke fra Folkekirken, og et par år senere søgte hun om og blev optaget i Karmels Sekularorden. Hun aflagde endelige løfter i 2020.

KATOLSK LIV vil hun gerne bidrage med redigeringsarbejde, korrekturlæsning og oversættelse fra engelsk og svensk.


Kuno Arnkilde

Er uddannet multimediedesigner fra erhversakademiet i Nordsjælland. Han oprettede medieprojektet Katolsk Liv i 2018 og KirkePOP i 2022. Redigerer og samler sammen.
Ansvarshavende.


Gertrud Messerschmidt


Hans Jensen

Mangeårig ekspeditionssekretær på katolsk bispekontor

  • Anmeldelser

Torben Riis

Torben Riis har et mangeårigt og omfangsrigt engagement bag sig i det danske katolske bispedømme. Tidligere formand for Academicum Catholicum, formand for RFM - Respekt For Menneskeliv,  redaktør af Katolsk Orientering, nuværende redaktør af Katolsk Magasin. Næstformand i bestyrelsen for Katolsk Liv. Kontaktperson til pressen.

  • Anmeldelser og artikler

Reidun Fynø


p. Jesper Fich, o.p.

  • Prædikener, interview o.a.

Kristoffer Sloth-KristensenMarguerita Hvid Spangsberg


Stillinger og opgaver i udbud

KATOLSK LIV │EWTN Danmark er et frivilligt medieprojekt uden stor økonomi. Det giver frihed, men betyder også, at der foreløbigt er meget begrænset økonomi i projektet. Det betyder også, at en række opgaver skal løses af mennesker der vil yde en frivillig indsats for Kirkens Liv.

Læs mere