Vores eget RSS feed

RSS på Katolsk Liv │ EWTN Danmark

Her ser du RSS Feed fra KATOLSK LIV  │  EWTN Danmark. Indsæt en adresse i din feed reader.

https://katolskliv.dk/?feed=rss

https://katolskliv.dk/?feed=rss2

https://katolskliv.dk/?feed=rdf 

https://katolskliv.dk/?feed=atom

Her ser du et eksempel på det indhold du får i din feed reader

- hver gang KATOLSK LIV │ EWTN Danmark offentliggør nyt indhold får du besked i din feed reader

 • Historiens første julekrybbe for 800 år siden
  on 27. november 2023 at 19:20

  Det hele begyndte i år 1223. Tilbage fra det hellige land passerede en ung eremit ved navn Frans, kendt som den fattige mand fra Assisi, gennem dette område på vej hjem. Slået af landskabets betagende skønhed, der mindede ham så meget om den hellige by Betlehem, fik Frans af Assisi ideen til at genoplive mysteriet om Guds Søns fødsel. Af denne grund tøvede han ikke med at få hjælp fra de lokale indbyggere: borgerne i Greccio. Indlægget Historiens første julekrybbe for 800 år siden […]

 • Katolikker kan modtage fuld aflad ved at bede foran en julekrybbe
  on 27. november 2023 at 14:06

  Ved at bede foran en julekrybbe i en franciskansk kirke* har katolikker i år mulighed for at modtage fuld aflad fra den 8. december, højtideligheden for den hellige Jomfru Marias ubesmittede undfangelse, til den 2. februar 2024, festen for Vor Herre Jesu Kristi fremstilling i templet. Indlægget Katolikker kan modtage fuld aflad ved at bede foran en julekrybbe blev først udgivet på Katolsk Liv.

 • Intro til “Lukas i advent” – samtale med Christian Elveberg
  on 25. november 2023 at 22:07

  I denne samtale med Christian Elveberg hører vi hvordan Christian hvert år læser Lukasevangeliet i adventstiden, og hvordan han har Indlægget Intro til “Lukas i advent” – samtale med Christian Elveberg blev først udgivet på Katolsk Liv.

 • Hvad er en helgen? – på dagen for Niels Steensen
  on 25. november 2023 at 19:25

  Hvad vil det sige at være en helgen? - Det er et menneske der har levet efter Guds ord, så præcist, så meget som muligt. Et menneske der levendegør Guds ord og hvad  det egentlig er Gud siger til os; hvad det er der er vores kald som mennesker. Lyt til prædiken. Indlægget Hvad er en helgen? – på dagen for Niels Steensen blev først udgivet på Katolsk Liv.

 • Vatikanet trækker grænsen for kvindeordination og homoseksualitet i nyt brev til tyske biskopper
  on 25. november 2023 at 15:21

  Vatikanet har skriftligt informeret de tyske biskopper om, at ordination af kvinder og ændringer i Kirkens lære om homoseksualitet ikke kan være emner for diskussion på de kommende møder med delegater fra den tyske synode i Rom. Indlægget Vatikanet trækker grænsen for kvindeordination og homoseksualitet i nyt brev til tyske biskopper blev først udgivet på Katolsk Liv.

 • Niels Steensen – Danmarks pryd
  on 25. november 2023 at 9:00

  Det er en del af den nyere danske selvforståelse, at vi ikke er ekstraordinære, men at vi da heller ikke er så tossede endda – ”til husbehov vi dog har vid og forstand”. Gerne tager vi til takke med – middelmådighed, og forvandles efter det middelmådige billede vi skuer. Indlægget Niels Steensen – Danmarks pryd blev først udgivet på Katolsk Liv.

 • Laudate Deum – Pris Gud for alle hans skabninger
  on 24. november 2023 at 12:45

  Nu udkommer Pave Frans' skrivelse Laudate Deum i dansk oversættelse. Den udgives op til COP28 i Dubai, som begynder torsdag d. 30. november 2023. Indlægget Laudate Deum – Pris Gud for alle hans skabninger blev først udgivet på Katolsk Liv.

 • Vi skal stå på alle ølkasser
  on 23. november 2023 at 10:00

  Jesper Fich er katolsk præst på Frederiksberg og han er bl.a. kendt i katolske kredse for at have optaget rigtigt mange mennesker i Kirken. Det har vi blandt andet talt med ham om, for hvordan gør man? Indlægget Vi skal stå på alle ølkasser blev først udgivet på Katolsk Liv.

 • Kommunikationschef og chefredaktør søges
  on 21. november 2023 at 13:04

  DEN KATOLSKE KIRKE i Danmark søger en kommunikationschef, som får ansvar for at udvikle og implementere en ny kommunikationsstrategi for Kirken og skal samtidig fungere som ansvarshavende chefredaktør for et nyt katolsk kvartalsmagasin. Indlægget Kommunikationschef og chefredaktør søges blev først udgivet på Katolsk Liv.

 • Den katolske Vor Frue Kirkes Kantori
  on 21. november 2023 at 11:57

  Olav Karl Jepsen, leder af Den katolske Vor Frue Kirkes Kantori, har som tidligere år fremsendt nogle musikstykker i anledning af advents- og juletid. Dem kan du lytte til i denne playliste: Indlægget Den katolske Vor Frue Kirkes Kantori blev først udgivet på Katolsk Liv.