KATOLSK LIV og struktur

Strukturen på medieprojektet KATOLSK LIV er inddelt i fire områder:

SIDER - INDLÆG - KATEGORIER - TAGS


Se de andre menupunkter under "Struktur" - her f.eks. ALT INDHOLD


SIDER ...

... er det du kan se øverst i "Menu-bjælken". Her viser vi det overordnede statiske indhold, som: TV, RADIO, PODCAST, VIL DU VÆRE AKTIV I KIRKEN, ADMINISTRATION o.a.

INDLÆG ...

... er selve indholdet. Artikler, videoer og alt det som gør KATOLSK LIV levende.

KATEGORIER ...

... er alle indlæg ordnet i netop kategorier, f.eks. Anmeldelser - Aktiviteter - Begivenheder - Familien  - Liturgi - Prædiken osv.

TAGS

Som noget nyt, sommeren 2022, er vi begyndt at oprette indlæg med såkaldte "tags". Tags er link der går på tværs af indhold. Et eksempel: Vi har oprettet et "tag" der hedder Lars Messerschmidt. Lars Messerschmidt holder prædikener, skriver indlæg og deltager i videointerviews. Præstens deltagelse, indlæg, går på tværs af flere "kategorier" så man får ikke et overblik over hvad Lars Messerschmidt bidrager med. Derfor har han fået et "tag".

Men det kan være meget andet. F.eks. et "tag" der hedder teologi. Hvis man klikker på tagget får man alt indhold der går på tværs af emnet "teologi".  Og hvis Lars Messerschmidt har skrevet noget om teologi dukker hans indlæg også op.

Hvis der er oprettet tags på et indlæg, står de lige under overskriften, efter dato og navnet på indlægsansvarlig (se grafik nedenfor).

Vi vil fortløbende oprette "tags" på tidligere indlæg, men der er over 600 indlæg - så det vil tage noget tid.

Har du spørgsmål eller forslag til forbedring af strukturen på medieprojektet KATOLSK LIV  - skriv til info@katolskliv.dk

Grafik

KLIK HER OG SE FUNKTIONERNE