16. oktober 2024
Økumeni

Domprovsten og andenpræsten

Domprovst Anne Birgitte Reiter fra Maribo Domkirke møder den nye andenpræst i Sankt Josefs menighed på Lolland og Falster, Daniel Steiner Ebert │ Foto: Kuno Arnkilde

Den katolske menighed på Lolland og Falster har fået to nye præster og den ene hedder Daniel Steiner Ebert. Han bor i Maribo, ikke langt fra Maribo Domkirke, hvor domprovst Anne Birgitte Reiter har sit virke.

KATOLSK LIV synes det kunne være spændende at bringe de to præster sammen til en videosamtale; så at sige byde Daniel velkommen i Maribo, og den er de to præster fra hver sit kirkesamfund med på.

Anne Birgitte Reiter har fyldt sin kalender efter sommerferien og Daniel skal lige på plads, så der går nok et stykke tid før vi optager samtalen. Tiden inden bruger KATOLSK LIV til at finde på nogle gode spørgsmål.

For eksempel om arbejdet sammen med menighederne i sognene; er der samarbejde - om hvad? Vi vil også gerne høre lidt personhistorie og hvorfor de har valgt at blive præster og måske bliver der også tid til at tale om forskelligt kirkesyn, som der jo er mellem protestanter og katolikker.

Mulighederne er mange og vi glæder os til samtalen mellem domprovst og andenpræst - som arbejdstitlen er blevet ...


Annoncer og betalingsmure

Du kan være med til at gøre KATOLSK LIV til en del af danske medier. Skabe balance i et medielandskab, hvor formidling af religiøs tro, liv og overbevisning er udfordret.

HJÆLP KATOLSK LIV med at holde projektet fri af annnoncer og betalingsmure; så når vi også dem af os der ikke kender til katolsk tro og liv.

Læs mere om økonomisk hjælp - HER