Søster Gertrud fornyede sine klosterløfter

Søster Gertrud og biskop Czeslaw Kozon

3. søndag i advent fornyede søster Gertrud sine klosterløfter ved en pontifikalmesse på Vor Frue Kloster i Høsterkøb. Denne dag havde hun været nonne samme sted i 60 år. På billedet står søster Gertrud sammen med biskop Czeslaw Kozon.

På dagen deltog mange under den festlige morgenmesse og ikke mindst det efterfølgende hyggelige samvær omkring tre borde fyldt med morgenbrød og opvartet af klosterets nonner.

Medlem af bestyrelsen for klosteret Hans Jensen (se nedenfor) havde i dagens anledning skrevet en smuk sang fyldt med ånd og liv og spillede selv guitaren. På billedet er han sammen med de to andre medlemmer af bestyrelsen, priorinde sr. Ana Maria Gabral og Lars Lorensen.

PODCAST: Lyt til biskop Czeslaw Kozon's prædikede, der særligt henvendte sig til søster Gertrud

 

 

FOTO: Billeder fra festdagen

%d bloggers like this: