16. oktober 2024

Prædiken: Skal Kirken gå til højre eller venstre?

Pastor Lars Messerschmidt prædiker på Vor Frue Kloster i Høsterkøb

Pastor Lars Messerschmidt prædikede på Vor Frue Kloster lørdag, den 13. maj og tog udgangspunkt i dagens læsning, hvor evangelisten Lukas vil vise os hvordan evangeliet kom ud til verden. Det begyndte i Jerusalem, hvor Jesus levede og døde. Byen var begyndelsen på udbredelsen af evangeliet. Kristendommen begyndte på jødisk territorium og jøderne har førsteret til at høre evangeliet.

Kirken skal lade sig lede af Helligånden afslører læsningen endvidere, og ikke af vore egne kloge forestillinger og dispositioner. Helligånden skal vejlede os om hvor og hvordan vi skal være Kirke. Det er denne afhængighed som er så vigtig for Kirken, for hvor skal vi hen i dag - skal vi gå til højre eller venstre?

Læsning: ApG 16,1-10 │ Evangeliet: Johannes 15,18-21



Annoncer og betalingsmure

Du kan være med til at gøre KATOLSK LIV til en del af danske medier. Skabe balance i et medielandskab, hvor formidling af religiøs tro, liv og overbevisning er udfordret.

HJÆLP KATOLSK LIV med at holde projektet fri af annnoncer og betalingsmure; så når vi også dem af os der ikke kender til katolsk tro og liv.

Læs mere om økonomisk hjælp - HER