CityBoy og Københavns Vestegn

Fængselspræst på Vestegnen

Den katolske fængsels- og sognepræst Michael Hornbech-Madsen, blandt venner og mediefolk kaldet for "CityBoy", fortæller til KATOLSK LIV om sin gerning som fængselspræst efter at han i det meste af sit præsteliv, som 2. præst ved den katolske citykirke "Jesu Hjerte Kirke" på Vesterbro i København blev, som han udtrykker det i videoen; fyret og forflyttet til den københavnske vestegn. Nærmere bestemt den dansk / vietnamesiske menighed ved Sankt Nikolaj Kirke i Hvidovre.

Som ny sognepræst på Vestegnen modtog han samtidigt tjenesten som fængselspræst og med ildsjæl harden katolske præst nu fået eget kontor hos Kriminalforsorgen og en stigning i besøgsraten fra de tidligere 1-2 gange om ugen til hele 2-25 daglige besøg; afhængig af antal anmodninger fra de indsatte og også lidt af den personlige dagsform; for det slider at være fængselspræst i dagens Danmark.

I denne video stiller KATOLSK LIV spørgsmål til den bemærkelsesværdige udvikling og får et indtryk af mennesket - City Boy - som gik fra teaterverdenen til at blive romersk-katolsk sogne- og fængselspræst på den Københavnske Vestegn.

Hvis du ikke kan se den 18 min. lange video på KATOLSK LIV, eller har du brug for en bedre kvalitet - kan du se den på YOUTUBE

%d bloggers like this: