Frivillig i CARITAS Danmark

Stine Riegels Læsøe er 60 år og blev katolik som 30-årig. Hun er lykkelig gift med en from ateist, og fortæller til KATOLSK LIV, at det er "... sjovere at være gift med en from ateist end en skinhellig kristen" -  så er tonen slået an til en samtale der hurtigt går i retning af, at Stine Riegels Læssøe opfatter sit kald som værende troende blandt ikke-troende.

Overordnet handler samtalen om et initiativ fra den internationale hjælpeorganisation CARITAS, hvis danske afdeling tilbyder "Stille tilbedelse" i Jesu Hjerte Kirke på Vesterbro hver søndag aften, og som sygeplejerske Stine Riegels Læsøe er tovholder for i sin fritid.

I sit professionelle liv arbejder hun med døende mennesker, et næsten uforklarligt givende arbejde, der også munder ud i betragtninger om glæden ved en lovgivning der har smertelindring som mål frem for aktiv dødshjælp.

Du kan også se videoen på YouTube

%d bloggers like this: