Priorinde Anna Mirijam

KATOLSK LIV har besøgt "Missionssøstrene af det dyrebare blod" i deres nye klosteranlæg i Holte. Priorinde Anna Mirijam Kaschner har inviteret KATOLSK LIV indenfor til en samtale om medieprojektets efterårstema "Konvertitter", men samtalen kom til at handle om meget mere.

Vi kom ind på de mange opgaver søster Mirijam har i bispedømmet. Hun er priorinde i sin orden, generalsekretær i Den nordiske Bispekonference og hun er tovholder på det omfangsrige undervisningsforløb der afvikles ugentligt frem til Pinse: "Kursus i katolsk tro og praksis" hvor der deltager mennesker der ønsker at blive optaget i Den katolske Kirkes hele fællesskab.

Og så talte vi også en del om alle de overvejelser som søster Mirijam gjorde sig som ung, da det gik op for hende at hun havde et kald til ordensliv - men hun var jo protestant ....

Du kan også se videoen på YouTube - HER

%d bloggers like this: