Anmeldelse: Et hovedværk i den åndelige litteratur

Bogens omslag udgøres af et portræt af Skt. Ignatius, udført af p. Adolf Meister SJ. Maleriets flammerøde baggrundsfarve illustrerer på fineste vis Ignatius’ væsen. Egentlig var han døbt Iñigo, men tog senere navnet Ignatius, som kommer fra latin og har med ”ild” og ”at antænde” at gøre. Ignatius brændte for sin mission: at få evangeliets ild til at fænge i sjæle.

PILGRIMMENS BERETNING
Ignatius af Loyolas selvbiografi

Af: Ignatius af Loyola, oversat og med indledning og forord af p. Daniel Nørgaard SJ.
Katolsk Forlag 2022
128 s, 150 DKK

Anmeldt af Birgit Bidstrup Jørgensen

Den 31. juli 2022 udløber det særlige ignatianske år, som jesuiterordenen (Societas Jesu, SJ) har fejret til minde om 500-året for, at deres grundlægger Skt. Ignatius af Loyola (1491-1556) blev hårdt såret under slaget om Pamplona i 1521 og under sin rekonvalescens gennemgik en omvendelse, der gjorde ham til den store helgen, vi kender i dag. Hans omvendelse fra sine første 30 års verdslige liv som hofmand og soldat til at tjene Gud er startpunktet for selvbiografien. Med denne udgivelse, der netop nåede at udkomme i mindeåret, byder Katolsk Forlag på en mulighed for at lære Skt. Ignatius at kende, når han takket være p. Daniel Nørgaards oversættelse fra den originale spanske og italienske tekst, nu fortæller om sit liv på dansk.


Ups! ... videre som abonnent, med sikker betaling


DEN HURTIGE MÅDE

Du kan blive abonnent på KATOLSK LIV for kun 20 kr.
Betal med betalingskort og få adgang med det samme.

KLIK HER 


FAKTURA

Hvis du ikke vil benytte betalingskort, kan du vælge at downloade en faktura og betale ved en bankoverførsel.

1. Opret dit abonnement

2. Vælg "Send faktura"

3. Log ind og hent din faktura med betalingsoplysninger.

4. Når vi har registreret din betaling, åbner vi dit abonnement.Undtagelsesvis modtager vi betaling med MobilePay. Betalingsmetoden er dyr som "erhverv" og derfor bruger vi undtagelsesvis en privat konto indtil økonomien i medieprojektet kan bære. KATOLSK LIV overfører herefter beløbet til foreningens bankkonto i Danske Bank via en mellemregning.

Gør det samme som "FAKTURA", men overfør beløbet til MobilePay 23 44 81 55 - Husk at oplyse fakturanummer, så opretter vi dit abonnement hurtigt.


TELEFON & MAIL

Kan du slet ikke bruge nogle af ovenstående betalinger - så ring til 23 44 81 55 eller skriv til info@katolskliv.dk - så finder vi en løsning.

Ring i tidsrummet 7-21 alle ugens dage.