Abortmodstandere fordømmer forslag: EU som “håndlangere for abort-ideologer”

Flere tyske organisationer, der er modstandere af abort, har skarpt fordømt det beslutningsforslag, som blev vedtaget af Europa-Parlamentet den 7. juli. Forslaget har til formål at nedfælde en "ret til abort" i EU's charter om grundlæggende rettigheder.

Forbundsforeningen for retten til liv

ALEXANDRA MARIA LINDER, formand for Bundesverbands Lebensrecht (Forbundsforeningen for retten til liv), som arrangerer den årlige March for Livet i Berlin, sagde til CNA Deutsch, at EU "igen har gjort sig selv til medskyldig i abortideologer, og sikkert kan anklages for hvad som helst, dog ikke en human holdning, for slet ikke at tale om et motiv til faktisk og bæredygtigt at ville hjælpe kvinder i nød”.

Abort har ikke forbedret kvinders situation i noget land. "I stedet for statsstøttet respekt for kvinder og beskyttelse af kvinder er den eneste løsning at tilbyde aborter efter voldtægt og ved prekære levevilkår - det beskytter hverken kvinder mod yderligere seksuelt misbrug eller forbedrer levevilkårene," siger Linder.


Ups! ... videre som abonnent, med sikker betaling


DEN HURTIGE MÅDE

Du kan blive abonnent på KATOLSK LIV for kun 20 kr.
Betal med betalingskort og få adgang med det samme.

KLIK HER 


FAKTURA

Hvis du ikke vil benytte betalingskort, kan du vælge at downloade en faktura og betale ved en bankoverførsel.

1. Opret dit abonnement

2. Vælg "Send faktura"

3. Log ind og hent din faktura med betalingsoplysninger.

4. Når vi har registreret din betaling, åbner vi dit abonnement.Undtagelsesvis modtager vi betaling med MobilePay. Betalingsmetoden er dyr som "erhverv" og derfor bruger vi undtagelsesvis en privat konto indtil økonomien i medieprojektet kan bære. KATOLSK LIV overfører herefter beløbet til foreningens bankkonto i Danske Bank via en mellemregning.

Gør det samme som "FAKTURA", men overfør beløbet til MobilePay 23 44 81 55 - Husk at oplyse fakturanummer, så opretter vi dit abonnement hurtigt.


TELEFON & MAIL

Kan du slet ikke bruge nogle af ovenstående betalinger - så ring til 23 44 81 55 eller skriv til info@katolskliv.dk - så finder vi en løsning.

Ring i tidsrummet 7-21 alle ugens dage.