Sømænd, Samtale og Sang

Diakon David Noval, diakon Kaare Nielsen og korleder Olav Karl Jepsen

Korsang

En lille sommerpause lakker mod enden på KATOLSK LIV, og i den kommende uge vil du bl.a. kunne høre nye sange fra "Den katolske Vor Frue Kirkes Kantori, Århus" (dagligt 13:52 - 14:00). Korets leder, Olav Karl Jepsen, skriver bl.a. i en mail til KATOLSK RADIO:

Den katolske Vor Frue Kirkes Kantori, Århus

"Jeg samlede en gruppe af Kantoriet efter rigtig lang pause og ville sikre mig den delikate og smukke korklang, som altid er mit mål. De fire Koralmotetter er optaget i Højkoret i to rækker overfor hinanden. Sopraner (Treble voices i venstre side og Understemmerne i højre, med alter i midten mellem tenorer og basser". - Tak til koret for deres velvilje.

Samtale

"Walk and Talk" med diakon Kaare Nielsen, er som tidligere omtalt på programmet i næste uge. Vi samtaler om "Livet og døden - kærligheden og Kirken" på vandring gennem Rude Skov.

Sømænd

Helt nyt er en aftale med diakon David Noval, som af biskop Czeslaw Kozon er blevet bedt om at lede etableringen af organisationen "Stella Maris" i Norden.

STELLA MARIS er en global NGO, med formålet " ... at hjælpe og støtte søens folk uanset køn, nationalitet, sexualitet eller religiøst tilhørsforhold" - og den første søndag i oktober markerer bispedømmet "Havets søndag". Støtte til mennesker som i månedsvis er borte fra familie og venner for at sikre en verdenshandel der opretholder vores velfærdssamfund.

Vi skaber en video sammen med David Noval om organiseringen af dette nordiske projekt.

+ alt det andet nye

Og så er der alt det andet nye, som du kan læse om på KATOLSK LIV.

Vi glæder os til at komme i gang efter en sommerpause. Et spændende efterår venter og du kan hjælpe medieprojektet og være med til at synliggøre levende katolsk tro. Det kan du gøre på forskellige vis.

Velkommen til 2. halvleg af 2021 - med katolsk liv.

%d bloggers like this: