Helgenkåring i Rom

I juni 2007 rejste en gruppe mennesker fra det danske katolske bispedømme til Rom for at fejre, at Assumptionssøstrenes grundlægger Marie Eugénie de Jesus Milleret blev helgenkåret ved en festmesse på Peterspladsen i Rom.

I denne video kan du se klip fra den store begivenhed. Der vil være scener med danske og udenlandske assumptionssøstre og præster, lægfolk knyttet til ordenen, og selvfølgelig klip fra festmessen på Peterspladsen der var ved at drukne i regn.

En nytårsgave fra KATOLSK LIV

Assumptionssøstrene er ikke længere i Danmark

Efter 103 år forlod Assumptionssøstrene i 2011 deres kloster og undervisningsgerning i Danmark. Det samme sker flere steder i klostervæsenet, for der ikke længere samme behov for nonner  til at drive skole- eller hospitalsvæsen. Til gengæld trives de mere tilbagetrukne klostre, hvor bøn og fordybelse er i fokus.

Du kan også se helgenkåringen på KATOLSK LIV's YouTube-kanal

%d bloggers like this: