Walk & Talk: Livet og døden, kærligheden og Kirken

KATOLSK RADIO møder diakon Kaare Nielsen i Rude Skov

KATOLSK RADIO har taget hul på en ny udsendelsesrække som vi kalder "Walk & Talk" og den første udsendelse er i skabet. Vi vil møde mennesker hvor troen på Gud spiller en vigtig rolle. Vi vil tale mens vi går vejen.

Diakon Kaare Nielsen og redaktør af KATOLSK LIV, Kuno Arnkilde, vandrede en varm sommerdag noget af valfartsstrækningen fra Paradishuset i Holte til Vor Frue Kloster i Høsterkøb, og undervejs talte vi om livet og døden, kærligheden og Kirken.

Vi får fortalt hvordan en kraftværksarbejder i Åbenrå vil være præst. Om planer der må omlægges fordi kandidaten møder en ung kvinde under sin katolske præsteuddannelse.

Vi taler om livet i Kristus og det svært forståelige "forklarede legeme" i vandringen til Emmaus. Vi taler om kærlighedens fem sprog; samtalens nødvendighed i ægteskabet og hvorfor en katolsk gejstlig har taget en psykolog-uddannelse.

Vi taler om døden og det evige liv som en fest. Ulykkelige angreb på pave Frans, og ikke mindst diakon Kaare Nielsens utrættelige iver for evangelisering, når han til efteråret igen kører bispedømmmets "Lille Peterskirke" ind på Rådhuspladsen i København for at møde mennesker i sin glæde og iver for at sprede det glade budskab.

Velmødt til premiere på "Walk and Talk" på KATOLSK RADIO - når vi har færdigredigeret udsendelsen i primo august.

%d bloggers like this: