Den katolske biskop Kozon hilser samarbejdet mellem KATOLSK LIV og EWTN velkommen

I forlængelse af et interview med biskop Czeslaw Kozon om det kommende arrangement "Havets Dag" som organisationen STELLA MARIS står bag den 4. oktober, hilser biskop Kozon samarbejdet mellem medieprojektet KATOLSK LIV og EWTN velkommen.

Biskop Kozon ønsker, at vi samarbejder med katolske medier ude omkring i verden. Vi erfarer dagligt, at medierne er en del af vores liv på godt og ondt. Vi hæfter os tit ved de negativer sider, men vi skal huske på, at medierne også kan bruges til noget positivt, og det er derfor godt, at vi i Danmark kan læne os op af en stor udenlandsk mediekoncern, som har dækket et behov i en tid, hvor det ofte kan være vanskeligt at komme ud med budskaber der ofte ignoreres i andre medier.

Biskop Kozon fortæller endvidere, at der er optræk til et mere formaliseret samarbejde mellem "Den nordiske Bispekonference" og EWTN Nordic.