Artikler og artikelserier

Befolkningspolitik

– teorier, myter & kendsgerninger

50 sider om befolkningspolitik i Verden.

Den eneste, der har ret til at tage liv, er ham, som skabte det. Ingen anden har den ret, hverken moderen, faderen, lægen eller nogen offentlig myndighed, konference eller regering... Gud har skabt en verden, der er stor nok til alle dem, han ønsker skal fødes. Det er kun vores hjerter, der ikke er store nok til at ønske dem og tage imod dem.

Af Moder Teresas budskab til FN’s befolkningskonference 1994

Den blinde forvisning om, at vi er nødt til at gøre noget ved andre menneskers formeringsadfærd, og at vi måske kommer til at gøre det, hvad enten de bryder sig om det eller ej, hidrører fra den an tagelse, at verden tilhører os, som så dygtigt har udtømt dens ressourcer, og ikke de andre, som ikke har gjort det.

Germaine Greer i ”Køn og skæbne”, Gyldendal 1984

Redaktør Torben Riis skriver:

Vidste du, at omkring 6.800 danskere i perioden 1935-1968 blev steriliseret med eller uden deres samtykke, fordi myndighederne mente, at de udgjorde en en trussel mod den sociale stabilitet? Eller at der fra 1934 og helt op til 1970’erne blev udført omkring 62.000 tvangssterilisationer i Sverige?

Ved du, hvad udtrykket ”racehygiejne” dækker over?

Ved du, hvilken verdensberømt videnskabsmand, der har skabt det teoretiske grundlag for, at prævention, sterilisation og abort i 1900-tallet er blevet tilladt i store dele af verden?

Ved du, hvad udtrykket ”reproduktive og seksuelle rettigheder” dækker over? Ved du, hvem Margaret Sanger (1879-1966) var, og hvilken organisation, hun grundlagde i 1921?

Ved du, hvad FN-organet UNFPA beskæftiger sig med, og hvorfor de seneste republikanske præsidenter i USA ikke har villet støtte det med offentlige bevillinger?

Vidste du, at skiftende danske regeringer i årtier har støttet UNFPA med millionbeløb og stadig gør det?

Dette og meget andet kan du finde svaret på i en bog, som den danske Pro Life-gruppe ”Respekt for Menneskeliv” (RFM) netop har offentliggjort med titlen ”Befolkningspolitik – teorier, myter og kendsgerninger”. Den er, siger forfatteren til bogen Torben Riis, et forsøg på at give et overblik over et mørkt kapitel i vores historie, hvor vi har ligget under for katastrofeteorier uden hold i virkeligheden – og stadig gør det. Vi savner stadig et opgør med det kyniske menneskesyn, som er årsagen til den vestlige verdens systematiske og meningsløse befolkningskontrol.

Bogen er gratis. Du kan downloade den som PDF herfra…. eller bestille den i papirudgave på info@rfm.dk Det skal tilføjes, at RFM vil være taknemmelig for at modtage en gave på de 40 kr., som det koster at sende bogen med posten.

Det kan du gøre ved at overføre beløbet til RFM’s konto: reg.nr.: 9218 konto: 2073074765

Download

DOWNLOAD