Debat om provokeret abort

1. søndag i advent præsenterer medieprojektet KATOLSK LIV en videosamtale om provokeret abort. En samtale med en ung kvinde og mor, sognepræst Laura Håkansson. En vigtig stemme i en kommende debat om provokeret abort i Danmark.

Hun mener en fornyet debat om fri abort er nødvendig. At vi skal tage livtag med sandheden og ikke fremmedgøre nye erfaringer ud fra teorier om højreekstremisme, amerikanisering og religiøs fanatisme. Vi skal tale ind i en dansk tradition.

Og så taler hun om nye videnskabelige erkendelser der sandsynliggør, at vi bør se anderledes på det ufødte barn end vi har gjort tidligere. En samtale der ligger op til ny forståelse i en ny tid med nye kvinder.

Du kan også se videoen på KATOLSK LIV's YouTube-kanal

ELLER høre samtalen som Podcast

%d bloggers like this: