KATOLSK LIV har indledt samarbejde med EWTN

KATOLSK LIV og EWTN Nordic i samarbejde

I dagene op til påskeugen har medieprojektet KATOLSK LIV aftalt samarbejde med EWTN Nordic, som er en del af verdens største religiøse medienetværk EWTN.

Du kan læse mere om EWTN - HER

Den nordiske koordinator for EWTN, Clemens Cavallin, har i en rundskrivelse til de øvrige nordiske landes repræsentanter budt KATOLSK LIV velkommen til et "… growing Nordic Catholic media cooperation".

I sin præsentation henviser Clemens Cavallin til en video på KATOLSK LIV som et eksempel på vort arbejde. Et tidligere interview med Alexander Søndergaard der er konverteret til den katolske tro. Du kan se videoen HER

Samarbejdet er allerede i fuld gang, og KATOLSK LIV sætter i denne tid danske undertekster til en stor fælles nordisk produktion - "Catholic Scandinavia" - som med personlige beretninger viser resten af verden hvordan vi lever som katolikker i de nordiske lande.

Vi glæder os til samarbejdet med EWTN, til EWTN Nordic, og til at præsentere den fælles nordiske videoproduktion på KATOLSK LIV.

Læs mere om EWTN Nordic på denne hjemmeside - HER

DERUDOVER er vi i fuld gang med at genoptage de planlagte produktioner efter en coronapause. Det kan du læse mere om på forsiden af KATOLSK LIV.

Vi ønsker vore mange læsere, lyttere og seere en velsignet påskehøjtid.

%d bloggers like this: