Opvasken skal helst foregå under dans og sang

KATOLSK LIV har mødt DANMARKS UNGE KATOLIKKER (DUK) til sommergrill for frivillige. Vi taler med to unge mennesker om DUK (Marie-Therese Høhling, Peter Andreas Munk-Nielsen), og vi møder ungdomspræst Kasper Baadsgaard i Sankt Josefs Karmel i Hillerød. Kasper fortæller lidt om sig selv og KATOLSK LIV stiller bl.a. spørgsmål om alle de udfordringer som unge danske katolikker møder på vejen i deres kristne tro, overbevisning og engagement.

Kasper siger i slutningen af videoen "... DUK er det eneste fællesskab jeg kender hvor man insisterer på at opvasken skal foregå i dans og sang" og fortsætter: "Jeg kan mærke, at jo mere de unge vokser sammen, jo mere fortrolige og afslappede bliver de, og så er det, at de åbner sig over for Gud og alt det som Kirken har at byde på.

Den omtalte prædiken i videoen kan høres som podcast på KATOLSK LIV

Videoen kan også ses på YouTube

%d bloggers like this: