At blive katolik

Vi har religionsfrihed i Danmark, og hvert år er der mennesker, der vælger at skifte tro. Nogle af dem tilslutter sig Den katolske Kirke, der på verdensplan omfatter mere end en milliard mennesker, men i Danmark er et mindretal, som de fleste ikke ved så meget om ud over den dårlige omtale!

For mange konvertitter er det et stort skridt og en omvæltning, for andre en naturlig vækst, og alle vil møde spørgsmålet: Hvorfor blev du egentlig katolik?

I bogen HJEM, der udkommer den 15. august, har cand.mag. Marguerita Hvid Spangsberg samlet 20 beretninger skrevet af meget forskellige  mennesker, om den eksistentielle rejse, der endte med at føre dem hjem til Den katolske Kirke.

KATOLSK LIV bringer efter aftale med KATOLSK FORLAG og redaktøren i sensommeren og efteråret en række videosamtaler med nogle af bidragsyderne til bogen.

Marguerita Hvid Spangsberg er født i 1984 og cand.mag. i nordisk sprog & litteratur ved Aarhus Universitet. Hun har arbejdet som skribent samt med kommunikation og undervisning i forskellige organisationer.

Hun er selv konvertit, gift og bor i Randers.

Du kan også se videoen på YouTube

%d bloggers like this: