16. oktober 2024
Prædiken

Det urolige hjerte kender vi alle

Tre præster prædiker på KATOLSK LIV: Pastor Christian Noval

Pastor Christian Noval │ Foto: Kuno Arnkilde

PodCast: Evangelium og prædiken, søndag d. 8. september 2024

 

Tak til pastor Christian Noval for at deltage i "Tre præster prædiker" på KATOLSK LIV. Christan Noval prædikede over de tre læsnnger som du kan se nedenfor.

Sig til de urolige hjerter: Frygt ikke. Det med at have et uroligt hjerte kender vi alle, også i denne tid, som kan gøre os bekymrede og urolige. Det er netop til os at Gud siger: Vær stærke, frygt ikke.

Hvordan virker den opfordring på dig? - Der er ikke noget være, end når man er bekymret og der så er nogen som siger til os, at vi ikke skal bekymre os, for det skal nok gå. Når vi er urolige, har vi ikke brug for at få at vide, at vi ikke har noget at være urolig over. Vi har brug for at nogen lytter til os. Nogen der hører os. Nogen der forstår os. Og forstår vi Guds opfordring som et løfte, så løfter det byrden fra vore skuldre og over på en anden.

Lyt til hele pastor Christan Novals prædiken i Sankt Vincent Kirke i Helsingør, søndag, den 8. september. Lyt og læs mere til Katolsk PodCast [katolskpodcast.dk]

1. læsning: Es 35,4-7a │ 2. læsning: Jak 2,1-5 │ Evangelium: Markus 7,31-37


Annoncer og betalingsmure

Du kan være med til at gøre KATOLSK LIV til en del af danske medier. Skabe balance i et medielandskab, hvor formidling af religiøs tro, liv og overbevisning er udfordret.

HJÆLP KATOLSK LIV med at holde projektet fri af annnoncer og betalingsmure; så når vi også dem af os der ikke kender til katolsk tro og liv.

Læs mere om økonomisk hjælp - HER



KATOLSK LIV │ EWTN Danmark

KATOLSK LIV er associeret med verdens største religiøse medienetværk EWTN, og modtager ingen økonomisk støtte. Vi kan derimod frit gøre brug af en lang række katolske medieresurser og har fuld redaktionel frihed.