17. september 2024
Præste- og ordensliv

Sankt Joseph Søstrene ville også fejre Jesper Fich

Søster Susanne overrækker den flotte jubilæumsgave til præst Jesper Fich

I sommers fejrede den katolske menighed på Frederiksberg sognepræsten Jesper Fichs 40 år som katolsk præst - efter alle kunstens regler, og vi havde sandelig hele to indlæg på KATOLSK LIV - HER og HER

Men det var ikke nok.

Sankt Joseph Søstrene på kloster og retrætecenter "Stella Matutina" i Kokkedal ville også være med, og derfor havde de indbudt til festmesse lørdag, den 8. september. Efter messen var der en overdådig reception, hvor deltagerne selv havde medbragt mad og kager.

Det var en festlig og hjertelig dag under dansk "Indian Summer" i et kloster med en helt enestående beliggenhed ned til Øresund. Et sund som Jespers hund "Kafka" sprang i flere gange til ungernes fornøjelse.

Jesper Fich har i 30 år fejret messe for Sankt Joseph Søstrene hver søndag og sikkert også ind i mellem.

Fotoet viser jubilæumsgaven som "menigheden" havde samlet sammen til. Blandt endet en rejse til den anden side af Sundet og en større pengegave - for præsten vil ud og rejse. Søster Susanne overrækker gaven. Ikke den brune eller sorte kuffert som Jesper ankom med for 30 år siden, men en lille himmelblå ...

Tak Jesper


Annoncer og betalingsmure

Du kan være med til at gøre KATOLSK LIV til en del af danske medier. Skabe balance i et medielandskab, hvor formidling af religiøs tro, liv og overbevisning er udfordret.

HJÆLP KATOLSK LIV med at holde projektet fri af annnoncer og betalingsmure; så når vi også dem af os der ikke kender til katolsk tro og liv.

Læs mere om økonomisk hjælp - HER



EWTN Danmark

KATOLSK LIV samarbejder med verdens største religiøse medienetværk EWTN, men modtager ingen økonomisk støtte. Vi kan derimod frit gøre brug af en lang række katolske medieresurser og har fuld redaktionel frihed.