Kalender

Kender du kalenderne på KATOLSK LIV?

Sankt Thérèse af Lisieux vasker tøj sammen med sine medsøstre

 

Kalenderne på KATOLSK LIV │ EWTN Danmark har nu været under udvikling i snart et år, og det er et tilbud TEAM Katolsk Liv fortsat vil bruge resurser på i de kommende år. Der bliver tale om videreudvikling af nye kalenderfunktioner og finpudsning og forbedringer af de allerede oprettede.

Vi er begyndt med HELGENKALENDEREN og den kommende kalender vil vise "Kristus-året".

Vær med til at give KATOLSK LIV │ EWTN Danmark de resurser det kræver at gøre samfundet opmærksom på katolsk liv i Danmark. Tegn et abonnement og få adgang til hele indholdet på det frivillige medieprojekt. Tegn abonnement HER

Elller, hvis du ikke er typen til abonnement, så vær med alligevel og overfør et beløb. Stort eller lille, blot hvad du formår på MobilePay: 235 629

På fotoet ser du en af Kirkens helt store kirkelærer og helgen fra vor egen tid, i gang med at vaske tøj i det kloster hvor hun boede i Frankrig. Hun har festdag, den 1. oktober. Kan du genkende hende?

Læs mere om Sankt Thérèse af Lisieux - HER

Du kan være med til at holde liv i det frivillige projekt KATOLSK LIV, som er uden betalingsmure og annoncer. Et projekt der vil ud til hele Danmark - uden for megen støj.

Vælg et årsabonnenemt på
200 kr. - 500 kr. eller 1.000 kr.

Læs mere om abonnement - HER

Er du ikke til abonnement, kan du
overføre et beløb på MobilePay 235 629

Læs om formålet med KATOLSK LIV - HER