Tidligere protestantisk kvindelig præst bekræfter det centrale i den virkelige tilstedeværelse i eukaristien

Den amerikanske missionær Barbara Heil i Budapest. (foto: Solene Tadie/NCRegister)

Under den internationale eukaristiske kongres i Budapest (2021) talte den amerikanske missionær Barbara Heil med National Catholic Register om sin trosvej og fremhævede behovet for at genkateketisere de troende verden over.

Den katolske kirke taber terræn i sekulære samfund, hovedsagelig fordi dens troende bliver mere og mere uvidende om deres egen tro. Det er denne overbevisning, der driver Barbara Heil – en tidligere protestantisk missionær og præst – til at udbrede Kirkens grundlæggende lære til så mange mennesker som muligt gennem konferencer og webinarer verden over.

Faktisk fandt Heil ud af, at da hun først tog imod den katolske tro, vidste de fleste medlemmer af hendes nye menighed mindre om deres tro, end hun gjorde, selv om hun lige var blevet medlem af Kirken.


Ups! ... videre som abonnent, med sikker betaling


DEN HURTIGE MÅDE

Du kan blive abonnent på KATOLSK LIV for kun 20 kr.
Betal med betalingskort og få adgang med det samme.

KLIK HER 


FAKTURA

Hvis du ikke vil benytte betalingskort, kan du vælge at downloade en faktura og betale ved en bankoverførsel.

1. Opret dit abonnement

2. Vælg "Send faktura"

3. Log ind og hent din faktura med betalingsoplysninger.

4. Når vi har registreret din betaling, åbner vi dit abonnement.Undtagelsesvis modtager vi betaling med MobilePay. Betalingsmetoden er dyr som "erhverv" og derfor bruger vi undtagelsesvis en privat konto indtil økonomien i medieprojektet kan bære. KATOLSK LIV overfører herefter beløbet til foreningens bankkonto i Danske Bank via en mellemregning.

Gør det samme som "FAKTURA", men overfør beløbet til MobilePay 23 44 81 55 - Husk at oplyse fakturanummer, så opretter vi dit abonnement hurtigt.


TELEFON & MAIL

Kan du slet ikke bruge nogle af ovenstående betalinger - så ring til 23 44 81 55 eller skriv til info@katolskliv.dk - så finder vi en løsning.

Ring i tidsrummet 7-21 alle ugens dage.