Kendelse med vidtstrakt betydning – også for Danmark

Torben Riis er forfatter, underviser og redaktør af magasinet "Katolsk Magasin"

Af cand.mag Torben Riis

KOMMENTAR - Alt tyder på, at den lov, (Roe versus Wade) der siden 1973 har forhindret samtlige amerikanske stater i at begrænse eller helt forbyde adgangen til fri abort, vil blive definitivt underkendt af den amerikanske højesteret i slutningen af juni.

Når vi allerede nu kan være temmelig sikre på, at det er det, der kommer til at ske, skyldes det, at kendelsen, som øjensynlig kun mangler en finpudsning, for nylig – stik mod alle regler – blev lækket af en endnu ukendt insider. Umiddelbart vil jeg gætte på, at denne lækage er foretaget af en person, som nødigt ser, at kendelsen bliver vedtaget i sin nuværende form, og som derfor ønsker, at der bliver så meget tid som muligt til at lægge pres på højesteretsdommerne.


Ups! ... videre som abonnent, med sikker betaling


DEN HURTIGE MÅDE

Du kan blive abonnent på KATOLSK LIV for kun 20 kr.
Betal med betalingskort og få adgang med det samme.

KLIK HER 


FAKTURA

Hvis du ikke vil benytte betalingskort, kan du vælge at downloade en faktura og betale ved en bankoverførsel.

1. Opret dit abonnement

2. Vælg "Send faktura"

3. Log ind og hent din faktura med betalingsoplysninger.

4. Når vi har registreret din betaling, åbner vi dit abonnement.Undtagelsesvis modtager vi betaling med MobilePay. Betalingsmetoden er dyr som "erhverv" og derfor bruger vi undtagelsesvis en privat konto [Kuno Arnkilde] indtil økonomien i medieprojektet kan bære. KATOLSK LIV overfører herefter beløbet til foreningens bankkonto i Danske Bank via en mellemregning.

Gør det samme som "FAKTURA", men overfør beløbet til MobilePay 23 44 81 55 - Husk at oplyse fakturanummer, så opretter vi dit abonnement hurtigt.


TELEFON & MAIL

Kan du slet ikke bruge nogle af ovenstående betalinger - så ring til 23 44 81 55 eller skriv til info@katolskliv.dk - så finder vi en løsning.

Ring i tidsrummet 7-21 alle ugens dage.

... og så kan vi jo samtidigt få en lille snak om hvad du synes om de to katolske medieprojekter KATOLSK LIV og KirkePOPSE & Hør det første videointerview som KATOLSK LIV bragte tilbage i 2018. Torben Riis svarer på spørgsmål om provokeret abort, lave fødselsrater, aktiv dødshjælp o.a.


Torben Riis: Fri abort er tåbeligt

%d bloggers like this: