Et legeme af doktrinær og moralsk lære

Den daværende anglikanske biskop Michael Nazir-Ali holder en nadvergudstjeneste ved en konference for Fellowship of Confessing Anglicans i Westminster .

Den tidligere anglikanske biskop Michael Nazir-Ali forholder sig til sin beslutning om at konvertere til katolicismen. Han vil blive ordineret til katolsk præst den 30. oktober for Personal Ordinariate of Our Lady of Walsingham

“Fordi det er den eneste kirke, hvor beslutninger, der berører alle, bliver truffet, så der "holdes fast"; hvor der er et legeme af doktrinær og moralsk lære, som kan vejlede de troende; og hvor der er et magisterium*, der kan undervise effektivt. Der er også en livlig sakramental og hengiven tradition, som appellerer.”

Årsager til, at Michael Nazir-Ali, en fremtrædende tidligere anglikansk biskop, besluttede at blive katolik.

Læs hele artiklen

* Den katolske Kirkes magisterium er Kirkens autoritet eller embede til at give autentisk fortolkning af Guds ord, hvad enten det er i dets skriftlige form eller i form af tradition.