Vi vil gerne leve i Kirkens midte

Den hellige messe i den ekstraordinære form

KATOLSK LIV har mødt initiativtager og jurastuderende Kristoffer Sloth-Kristensen og hans familie i Randers. Han er drivkraften i etablering af Sankt Knuds Selskab, som virker for at gøre den "Den hellige messe i den ekstraordinære form af den romerske ritus" tilgængelig og åben, med udgangspunkt i menigheden ved Jesu Hjerte Kirke i Randers.

I samtalens forløb får vi et indtryk af hvad "den gamle latinske messe" handler om, interaktionen med den øvrige menighed ved Jesu Hjerte Kirke i Randers, biskoppens håndtering af emeritus pave Benedikt XVI's motu proprio, Summorum Pontificum, og vi slutter af med at vise klip fra den ekstraordinære messe som Paul Marx, O.M.I. læste for de unge katolikker, hvoraf mange er konverteret til Den katolske Kirke.

Du kan også se videoen på YouTube

%d bloggers like this: