16. oktober 2024
Medier

Reception Katolsk Indblik: Vi er kaldet til at være i verden, men ikke af verden

Præst, dr. theol og teologisk konsulent for kommunikationsafdelingen og Pastoral-centret Christian Noval sammen med generalsekrætær i Caritas, Maria Krabbe Hammershøy. Maria fremviser stolt sin nye gul/hvide t-shirt fra Vatican City.

I anledning af udgivelsen af bispedømmets nye kvartalsmagasin, Katolsk Indblik, inviterede bispedømmets kommunikationschef og chefredaktør, Regitze Engelhardt Fuhrmann, til reception den. 27. august. De mange gæster blev opvartet med lækre kager, bobler og frisk frugt.

En af flere taler kom fra Maria Krabbe Hammershøy, generalsekretær i Caritas Danmark (billedet) og medlem af redaktionsudvalget for Katolsk Indblik.

Maria sagde bl.a.: ”Som katolik i Danmark er der i dén grad grund til at fejre lanceringen af Katolsk Indblik. Ved at betragte væsentlige emner i tiden fra et specifikt katolsk ståsted løfter magasinet en central opgave for bispedømmet, som utvivlsomt vil komme os alle til gavn (…) Som kirke kan vi nemlig ikke isolere os i en verdensfjern, religiøs boble. Vi er kaldet til at være i verden, om end ikke af verden, som det hedder i Johannesevangeliet. Og heraf følger, at kirken har en særlig forpligtelse til at tage stilling til den moderne verdens problemer (…)

Læs redaktør og kommunikationskonsulent Ewa Angela Wegners omtale af den festlige dag på katolsk.dk

Den nye kommunikationschef og chefredaktør

1. februar 2024 blev den nye kommunikationschef og chefredaktør Regitze Engelhardt Fuhrmann ansat i den katolske kirke i Danmark og KATOLSK LIV havde i den forbindelse en videosamtale med hende.

Se eller gense udsendelsen - HER


Annoncer og betalingsmure

Du kan være med til at gøre KATOLSK LIV til en del af danske medier. Skabe balance i et medielandskab, hvor formidling af religiøs tro, liv og overbevisning er udfordret.

HJÆLP KATOLSK LIV med at holde projektet fri af annnoncer og betalingsmure; så når vi også dem af os der ikke kender til katolsk tro og liv.

Læs mere om økonomisk hjælp - HER



KATOLSK LIV │ EWTN Danmark

KATOLSK LIV er associeret med verdens største religiøse medienetværk EWTN, og modtager ingen økonomisk støtte. Vi kan derimod frit gøre brug af en lang række katolske medieresurser og har fuld redaktionel frihed.