Kirken

Ny kommunikationschef og chefredaktør i den katolske kirke i Danmark

"Jesus er et kæmpe forbillede som kommunikator"

1. februar blev den nye kommunikationschef og chefredaktør Regitze Fuhrmann ansat i den katolske kirke i Danmark og KATOLSK LIV har haft en videosamtale med hende.

Vi spørger bl.a. hvorfor bispedømmet har ansat en ikke-katolik som kommunikationschef og hvilke udfordringer hun i den forbindelse er opmærksom på.

Vi spørger ind til fornyelsen af Kirken i det 3. årtusinde, som afdøde pave Johannes Paul II, men også vor egen tidligere generalvikar Lars Messerschmidt står på mål for, hvordan hun ser denne fornyelse udvikle sig. På kort og længere sigt.

Vi spørger ind til en beredskabsplan når den katolske kirke bliver udfordret i danske medier. Oftest, hvis ikke altid, er det biskop Czeslaw Kozon, der står frem i medierne. Vil hun som kommunikationschef aflaste ham på dette område.

Så er der det længe ventede nye katolske magasin til afløsning for Katolsk Orientering. Hvem er målgruppen, hvor tit vil det udkomme og er det gratis. Hvad skal magasinet indeholde og Regitze afslører hvad det nye magasin kommer til at hedde.

Vi vil også gerne vide hvilke katolske værdier den nye kommunikationschef har - og hvad hun tror på.

... og flere andre emner.