Vor Frue Kloster under ombygning.

Der er ikke helt stille, i den stille uge, på Vor Frue Kloster i Høsterkøb, også kaldet Åsebakken.

I efteråret blev hele gæstefløjen totalrenoveret og i denne tid er det kirken der står for tur. Alt er revet ud, vægge og lofter er fjernet. Der er intet tilbage af det gamle, men søstrene lover at det nok skal blive fint igen, og efter hvad KATOLSK LIV kan bedømme, gennem støvmasserne, bliver der højt til loftet i den nye kirke på Åsebakken.

Det herlige ved klosteret i Høsterkøb, er søstrenes evne til at leve i klausur og samtidigt være vendt mod verden, som omfatter stor hjertelighed, generøsitet, gæstfrihed og altid gode vilje.

Vor Frue kloster i Høsterkøb går en spændende tid i møde; mange nye ideer vil se dagens lys og nye fællesskaber vil dannes. Man kan mærke en speciel energi når man bevæger sig stille gennem den smukke klosterpark - i den stille uge.

KLIK PÅ FOTO FRA OMBYGNINGEN:

 

%d bloggers like this: