KATOLSK TV – Arkivet

Oversigt

Bemærk: Arkivet sendes kun i udvalgte weekender

Den største dag - 2009

I 2009 afholdt Danmarks Unge Katolikker (DUK) arrangementet "Den største Dag"


Helgenkåring i Rom - 2007

I juni 2007 rejste en gruppe mennesker fra det danske katolske bispedømme til Rom for at fejre, at Assumptionssøstrenes grundlægger Marie Eugénie de Jesus Milleret blev helgenkåret ved en festmesse på Peterspladsen i Rom.


Oprettelse af Sankt Josefs Karmel i Hillerød - 2006

2006 var et "godt år" for Den katolske Kirke i Danmark, for blot en måned efter Birgitta-ordenens klosterindvielse i Maribo, fik Danmark sit andet katolske kloster i nyere tid.


Indvielse af kloster i Maribo

Indvielse af klosteret i Maribo


Portrætafsløring på Magleås -  2005

I begyndelsen af året blev den katolske biskop Czeslaw Kozon Ridder af Dannebrogsordenen og i 2005 blev der afsløret et portræt af ham på Magleås Kursuscenter.


Valfart til Åsebakken - 2002

Valfart til Vor Frue Kloster - Åsebakken


To helgener møder hiananden i Peterskirken - 1997

I år er det 25 år siden Moder Teresa døde. Hun var en verdenskendt katolsk nonne, især kendt for sit arbejde blandt fattige i Kolkata i Indien, hvor hun ligger begravet. Hun blev kanoniseret (helgenkåret) i 2016. Få måneder før sin død mødte Sankt Teresa en anden senere helgen; pave Johannes Paul II, nu kendt som Sankt Johannes Paul II.


Stræben mod fuldkommenhed - 1988

Denne kortfilm er over 30 år gammel, men selv om meget er ændret siden dengang, er det meste det samme i de to danske kvindelige benediktinerklostre: "Benediktinerinderne af den hellige Lioba" på Frederiksberg og "Vor Frue Kloster" på Åsebakken nord for København.