EWTNFra vor egen verdenStreaming

Formand og CEO for EWTN byder KATOLSK LIV velkommen

Mit navn er Michael Warsaw, formand for bestyrelsen og administrerende direktør for EWTN, det globale katolske netværk.

Det er mig en fornøjelse at byde EWTN Danmark velkommen til den globale katolske EWTN-familie.

Dette er meget, meget vanskelig tider, og nu mere end nogensinde kan Kirkens stemme og hendes lære bringe håb og trøst til en verden, som i dén grad trænger til det.

Vi er rigtig glade for, at I er en del af EWTN-familien, og vi er glade for at kunne støtte jer i jeres arbejde for at nå ud til kulturen og transformere den med evangeliets sandhed.

Må Gud velsigne jer!


Katolsk Liv har været i Rom

KATOLSK LIV har været i Rom, hvor vi deltog i den europæiske EWTN-konference med katolske medierepræsentanter for det meste af Europa, USA og Filippinerne.

Tre dage med sessions, workshops over en lang række relevante emner i den katolske medieverden. Vi fik plejet gamle kontakter og fik helt nye, blandt andre fra Filippinerne. Kontakter der hjælper os til at åbne det katolske Danmark mod resten af verden og giver andre lande mulighed for at kigge ind i Kirken i Danmark. Det er en årlig begivenhed, afholdt i forskellige lande, og vi ser allerede nu frem til næste år, hvor vi KATOLSK LIV │ EWTN Danmark håber at kunne sende en ung repræsentant afsted.

To særlige begivenheder fra konferencen kan nævns. Bestyrelsesformand og CEO for EWTN, verdens største religiøse netværk, Michael Warsaw deltog i konferencen og han sendte en videohilsen til Kirken i Danmark. som du kan høre her: https://katolskliv.dk/?p=35221

Ligeledes deltog Vatikanets statssekretær kardinal Pietro Parolin som under festmiddagen holdt en tale med overskriften: Sandheden adskiller information og kommunikation. Den tale kan du læse i en dansk oversættelse her: https://katolskliv.dk/?p=35123

Den fattige enkes gave

Under EWTN-konference i Rom, blev vi overbevist om, at den gældende abonnementsordning på medieprojektet KATOLSK LIV │ EWTN Danmark er en en dårlig ide. Det er ikke i moder Angelicas ånd, stifteren af verdens største religiøse medienetværk.

Hun var indstillet på, at EWTN skulle være gratis og uden annoncer. Hun var overbevist om, at brugerne frivilligt ville sikre projektet. Bibelens fortælling om "Den fattige enkes gave" var afsættet som du kan læse om hos evangelisten Markus.

Derfor vil vi fremover ikke oprette nyt indhold bag betalingsmur, og vi vil i den kommende tid sørge for, at tidligere indhold også bliver alment tilgængeligt.

Vi håber du er enig i denne disposition og vil bidrage til at holde liv i Katolsk Liv ... læs mere