Vatikanets astronom: Billeder fra Webb-teleskopet er ”føde for den menneskelige ånd”

NASA’s Webb fanger en døende stjernes sidste tid i fine detaljer: En planetarisk tåge, formet som en uregelmæssig oval med rødlig orange udstrålinger af gas og støv │ NASA, ESA, CSA og STScl

De første billeder fra James Webb-rumteleskopet afslører Guds skabelse og nærer vores sjæle, sagde en jesuiterbroder og astronom.

“Billederne er flotte, som enhver selv kan se. Det er et fristende glimt af, hvad vi med dette teleskop vil være i stand til at lære om universet i fremtiden”, sagde broder Guy Consolmagno, der siden 2015 har været direktør for Vatikanets observatorium, i en erklæring den 14. juli.


Ups! ... videre som abonnent, med sikker betaling


DEN HURTIGE MÅDE

Du kan blive abonnent på KATOLSK LIV for kun 20 kr.
Betal med betalingskort og få adgang med det samme.

KLIK HER 


FAKTURA

Hvis du ikke vil benytte betalingskort, kan du vælge at downloade en faktura og betale ved en bankoverførsel.

1. Opret dit abonnement

2. Vælg "Send faktura"

3. Log ind og hent din faktura med betalingsoplysninger.

4. Når vi har registreret din betaling, åbner vi dit abonnement.Undtagelsesvis modtager vi betaling med MobilePay. Betalingsmetoden er dyr som "erhverv" og derfor bruger vi undtagelsesvis en privat konto indtil økonomien i medieprojektet kan bære. KATOLSK LIV overfører herefter beløbet til foreningens bankkonto i Danske Bank via en mellemregning.

Gør det samme som "FAKTURA", men overfør beløbet til MobilePay 23 44 81 55 - Husk at oplyse fakturanummer, så opretter vi dit abonnement hurtigt.


TELEFON & MAIL

Kan du slet ikke bruge nogle af ovenstående betalinger - så ring til 23 44 81 55 eller skriv til info@katolskliv.dk - så finder vi en løsning.

Ring i tidsrummet 7-21 alle ugens dage.