16. oktober 2024

Moder Mary Angelica 100 år

Moder Angelica Klassisk: Vejen til Emmaus

MODER MARY ANGELICA AF BEBUDELSEN er født Rita Antoinette Rizzo; 20. april 1923 - 27. marts 2016. Hun er også kendt som Mother Angelica, og var en amerikansk katolsk nonne fra de fattige klarisserne af evig tilbedelse. Hun er bedst kendt for tv-showet "Mother Angelica Live". Hun var grundlægger af det internationale kabel-tv-netværk Eternal Word Television Network (EWTN) og radionetværket WEWN.  EWTN blev og er en stemme for katolikker over hele verden.

I 1981 begyndte Moder Angelica at sende programmer fra en ombygget garage i Birmingham, Alabama. I løbet af de næste tyve år udviklede hun et medienetværk, der omfattede radio-, tv- og internet kanaler samt trykte medier.

Moder Angelica var vært for udsendelser på EWTN, indtil hun fik et slagtilfælde i 2001. Hun fortsatte med at bo i klosteret i Hanceville, Alabama, indtil sin død i 2016. Den 20. april 2023 ville hun være fyldt 100 år.

I denne "klassiker" vil du vil blandt andet høre Moder Angelica svare på spørgsmål fra to telefonopkald: Hvis Gud har har plan for mit liv fra fødslen af; hvorfor skal jeg så bede? - eller: Hvad med de mennesker som ikke er katolikker?

Mød den katolske nonne og et veloplagt publikum.



Annoncer og betalingsmure

Du kan være med til at gøre KATOLSK LIV til en del af danske medier. Skabe balance i et medielandskab, hvor formidling af religiøs tro, liv og overbevisning er udfordret.

HJÆLP KATOLSK LIV med at holde projektet fri af annnoncer og betalingsmure; så når vi også dem af os der ikke kender til katolsk tro og liv.

Læs mere om økonomisk hjælp - HER