Hvorfor abonnement?

KATOLSK LIV har indført abonnementsordning i forsøg på at få økonomien til at hænge sammen i det katolske pionér- og medieprojekt.

Danmark er et lille sprogområde med få katolikker, og vi kan ikke vedblive at satse på indsamlinger og frivillige donationer, som lovgivningsmæssigt er knyttet til relativt store årlige gebyrer og ivrig administration overfor myndighederne.

En abonnementsordning i Danmark er den eneste vej, når sprogområdet ikke er et par milliarder mennesker som det engelske sprog måske udgør.

Det meste nye indhold vil blive præsenteret i abonnement, og tidligere indhold vil gennem foråret og sommeren også blive lagt ud som abonnement - men alle kan være med.

Du kan f.eks. tegne dig for en måned til 20 kr. og gennem denne måned støve indholdet igennem. Eller du kan betale for ½ eller 1/1 år og så ikke høre mere om abonnement før det er tid til fornyelse.

Abonnementsordningen er teknisk oprettet, så vi administrativt ikke behøver at bruge tid på vedligeholdelse. Når først du er oprettet, kan du selv administrere nye betalinger, kodeord, opsigelse osv.

Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til info@katolskliv.dk eller ringe til 23 44 81 55.

OPRET ABONNEMENT