Ledige stillinger

Paulus arbejder for Kirken

KATOLSK LIV │ EWTN Danmark er et frivilligt lægmandsprojekt. Det giver frihed, men betyder samtidigt, at der foreløbigt er meget begrænset økonomi i projektet. Det betyder også, at en række opgaver skal løses af mennesker der vil yde en frivillig indsats for Kirkens Liv.

Stillinger

Redaktør af KirkePOP.dk

Vi søger en (ung) frivillig medarbejder der vil redigere KirkePOP.  Skriv til info@kirkepop.dk og fortæl....

Anmelder til KATOLSK LIV │ EWTN Danmark

Er du go' til at læse bøger? Kan du li' at fortælle om bøger du har læst? Er du go' til at skrive?

Har du tid og lyst til at være frivillig anmelder på KATOLSK LIV, så skriv til info@katolskliv.dk - og fortæl.

Fundraiser til KATOLSK LIV │ EWTN Danmark

Er du go' til at søge fonde? Så skriv til info@katolskliv.dk - og fortæl.

Redaktionssekretær til KATOLSK LIV │ EWTN Danmark

De to medieprojekter KATOLSK LIV │ EWTN Danmark udvikles og afvikles sideløbende. I praksis betyder det, at vi tager det bedste indhold fra KATOLSK LIV og implementerer det på EWTN Danmark, som med tiden vil få en mere international / nordisk profil. Det kan du være med til at udvikle sammen med de andre nordiske lande i en paraplyorganisation som vi kalder EWTN Nordic.

EWTN Danmark - ewtn.dk - udvikles på en moderne WORDPRES platform, så det er vigtigt du kender til, eller er villig til at lære denne software at kende.

Vil du være med til at udvikle på EWTN Danmark på adressen ewtn.dk - så skriv og fortæl til info@katolskliv.dk

Pioner til KATOLSK RADIO og KATOLSK PODCAST

KATOLSK RADIO får stadigt flere lyttere og likes på Facebook, og vi søger en pioner, som vil tage ansvar og vedligeholde KATOLSK RADIO og KATOLSK PODCAST.

Hvis du går med en radioamatør i maven og har tid og lyst til at producere radio og podcast, så skriv til info@katolskliv.dk - og fortæl.

Subliner til KATOLSK LIV │ EWTN Danmark

Det er en tidskrævende opgave at oversætte fremmedsproget videomateriale og montere undertekster med et korrekt dansk. Hvis du gerne vil lære denne teknik, så vær med i en spændende arbejdsproces, der kræver mere end de fleste går og tror. Du vil modtage oplæring og det hele foregår online. Kom og vær med som subliner hos KATOLSK LIV │ EWTN Danmark. Skriv og fortæl: info@katolskliv.dk

Oversætter til KATOLSK LIV │ EWTN Danmark

KATOLSK LIV │ EWTN Danmark samarbejder med EWTN i flere lande, og vi kan frit bringe mediekoncernens produktioner. Ofte er materialet på engelsk eller tysk, og vi søger derfor frivillige der vil oversætte til korrekt dansk. Vil du være med, så skriv til info@katolskliv.dk - og fortæl.

Korrekturlæser til KATOLSK LIV │ EWTN Danmark

Det går hurtigt i dagens medieverden, nogle gange for hurtigt, og det kan ikke undgåes at der kommer typofejl i vore tekster. Vil du gerne hjælpe med korrekturlæsning, så skriv til info@katolskliv.dk - og fortæl.

EWTN Summer Academy - Unge kontakt

Verdens største religiøse mediekoncern EWTN har søsat den første Summer Academy / EWTN Summer School

Det er hensigten, at vi vil invitere ungdom, der gerne vil arbejde med katolske medier til 1-2 ugers ophold hos "Vatican Bureau" i Rom, for at danne sig et indtryk af, hvordan man arbejder med moderne medier i en katolsk kontekst.

KATOLSK LIV │ EWTN Danmark vil derfor gerne i kontakt med unge der planlægger en medieuddannelse, skriv til info@katolskliv.dk - og fortæl.