Opgaver i udbud

Paulus arbejder for Kirken

Læs også "Ledige stillinger"

KATOLSK LIV og EWTN Danmark er et frivilligt medieprojekt uden stor økonomi. Det giver frihed, men betyder at der foreløbigt er meget begrænset økonomi i projektet. Det betyder også, at en række opgaver skal løses af mennesker der vil yde en frivillig indsats for Kirkens Liv. Nedenfor kan du holde dig orienteret om de opgaver vi gerne vil have hjælp til.


Opgaver i udbud


Har du en go' stemme? Har du lyst til at indtale podcast på KATOLSK LIV │  KATOLSK PODCAST ? - Så skriv til info@katolskliv.dk - og fortæl


Den Katolske Kirke

KATOLSK FORLAG har udgivet et undervisningsmateriale i tre bind, der giver unge mennesker, og andre der gerne vil lære Den katolske Kirke at kende, et sandfærdigt indblik i den katolske tro, kirkehistorien og nogle af vore helgener.

KATOLSKL LIV har aftalt at offentliggøre dele af det pædagogiske undervisningsmateriale, ikke det hele, men dele af værket, og der pågår stadige forhandlinger om at offentliggøre mere og mere.

Hvis du vil medvirke til denne offentliggørelse, så skriv til info@katolskliv.dk

I praksis består det frivillige arbejde i at scanne og trække tekst og billeder ud af undervisningsmaterialet. Så du skal have en scanner og et tekstbehandlingsprogram.

Tak til Birgit Bidstrup Jørgensen for at have taget opgaven på sig.

Læs mere her


Anmeldelser

Fr. Geralde E. Murray: Calming the Storm - klik her

Birgit Bidstrup Jørgensen: Den hellige søster Faustina - klik her


Undertekster til VATICANO

Hver uge udkommer der et internationalt katolsk magasin af høj kvalitet. Det udgives af EWTN og hedder "Vaticano".

Vi vil gerne montere danske undertekster i det omfang vi har resourser til det, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at det er meget tidskrævende at lave undertekster, så det bliver kun engang i mellem.

Hvis du vil hjælpe til med denne opgave, blive en del af teamet på KATOLSK LIV, så skriv til info@katolskliv.dk

Du vil modtage relevant introduktion og få programmer stillet til rådighed. Du kan arbejde online og du kan arbejde stationært i dit eget hjem når du har tid og lyst.

Hvis du er interesseret eller vil høre nærmere, så skriv til info@katolskliv.dk
- eller ring til +45 23 44 81 55


Undertekster til Catholic Scandinavia

Danske undertekster til Catholic Scandinavia.  Kan du give en hånd med er du velkommen.
Skriv til info@katolskliv.dk