Sådan lytter du til KATOLSK RADIO

KATOLSK RADIO er internetradio. Altså ikke FM eller DAB.Du kan heller ikke lytte til KATOLSK RADIO selvom din “stueradio” kan modtage internetradio. Det skyldes at der er mange regler, læs copyright, knyttet til denne funktionalitet.

Enkelt og overalt – på din telefon

Du indtaster blot denne URL (internetadresse) i din browser. Din browser er dér hvor du f.eks. også taster borger.dk – https://katolskradio.airtime.pro/

HUSK ! – At gemme din opslag som “Foretrukken” på dit skrivebord. Næste gang trykker du bare på denne genvej.

SUPERLYD

Hvis du vil have bedre lyd, kan du indtaste samme adresse i din tablet eller på din PC / MACEN

FORSTÆRKER

Grafikken viser en anden opstilling hvor du får super lyd og ikke skal have din computer tændt.

Den sølvfarvede enhed er en såkaldt kompaktforstærker, i dette tilfælde en BOSE, som giver enestående lyd. De findes i et utal af udgaver og i mange prisklasser. Du kan have denne forstærker stående ved siden af din tablet og så forbinde de to enheder med et alm mini-jack stik, som på billedet.

Hvis du vil sidde i din lænestol og lytte til KATOLSK RADIO, kan du koble enten din telefon eller din tablet til forstærkeren via bluetooth.

En radio under udvikling

Så enkelt lytter du til KATOLSK RADIO, en radio under udvikling, der allerede nu sender bøn, samtale, interviews, prædikener, katekese, børneradio, og tid til meditation. Det hele pakket ind i klassisk, verdensmusik og pop. Alle ugens dage og hele døgnet.

Det er brugerne der udvikler KATOLSK RADIO, så hvis du vil bidrage skriver du bare en mail til info@katolskliv.dk og det er meget nemmere at deltage end du tror. I princippet kan du nøjes med en mobiltelefon.