Økumenisk pilgrimsvandring – Rude Skov

Velkommen

Fra en tidligere økumenisk pilgrimsvandring i Nordsjælland

Vil du med på pilgrimsvandring i Rude Skov?

Pilgrimsvandring er udsat indtil videre

Vi går turen, som katolikker og andre gode mennesker går om foråret. Vi kalder vandringen "Valfart til Åsebakken" og målet er Vor Frue Kloster i Høsterkøb, som ligger på en "ås". En ås er en aflang bakke, som er dannet af smeltevandsaflejringer. Vi gik dog ikke i 2020 p.g.a. corona, og det er uvist om vi kan vandre de store grupper i år, men mindre kan også gøre det.

Bemærk: Tilmedling om DELTAGELSE på Facebook. Hvis du ikke er på Facebook så send en mail til info@katolskliv.dk eller SMS til 23 44 81 55. Hvis der ikke er tilmeldte deltagere, bliver den økumeniske vandring aflyst.

Økumenisk pilgrimsvandring

Vi begynder hvor vi plejer: Rudersdalsvej 41, 2840 Holte (overfor Poppel Allé). Vi går den kendte rute gennem Rude Skov og slutter ved Vor Frue Kloster i Høsterkøb. Senere på året vil vi arbejde på at afslutte pilgrimsvandringen med mulighed for bøn i klosterets nye kapel, tillige med afsluttende samling i et af klosterets huse for at spise brød sammen.

Busstoppested lige udenfor klosteret til returen.

Vandringerne finder den 2. fredag hver måned.

Du kan f.eks. tage en bøn med dig (“Herre, vis mig din vej og giv mig mod til at gå den” skrevet af Den Hellige Birgitta) eller et af de syv pilgrimsord, som er: Enkelhed, frihed, langsomhed, stilhed, bekymringsløshed, åndelighed og fællesskab. Eller nøjes med at sanse og være i naturens skønne katedral. HUSK: Du må gerne kramme et træ undervejs 😉

Vi kan gå i små spredte grupper på 3-4 personer, gerne med maske, eller alene i stilhed. Og det kunne være fantastisk hvis vi fik en præst eller nonne med.

Du kan give udtryk for din  interesse på FACEBOOK - KLIK HER

 

START: PARADISHUS

PARADISHUS
Rudersdalsvej 41
(Overfor Poppel Alle)
2840 Holte

*************************

SLUT: VOR FRUE KLOSTER

VOR FRUE KLOSTER
Høsterkøbvej 3
3460 Birkerød

Vandringen er på ca. 5 km og varer en time.

Arrangør

KATOLSK LIV

Kontakt

MAIL: info@katolskliv.dk
MOBIL: 23 44 81 55

Facebook og Messenger

Læs mere på Facebook: https://www.facebook.com/PilgrimsvandringRudeSkov/

 

Download kort

Her kan du downloade Naturstyrelsens kort over Rude Skov

Download

Pilgrimsrute

 

Fotogalleri fra pilgrimsruten