Katolsk TV i Norden

– nyheder fra et katolsk perspektiv

EWTN, Eternal Word Television Network, er i dag verdens største religiøse tv-netværk, som blev grundlagt af en nonne, Mother Angelica, i 1981 i det amerikanske syd i et simpelt garage-studie. Kanalen er nu tilgængelig i mange lande og nu for første gang i Norden.

Størstedelen af ​​programmerne på EWTN Nordic er engelsksprogede programmer med undertekster på svensk, men ambitionen er at producere egne programmer, der skildrer en nordisk-katolsk virkelighed gennem blandt andet interviews, dækning af begivenheder og udsendelser fra messer.

Det er en gruppe lægfolk, der er startet i mindre skala i en nonprofit indsats, og de er afhængige af gaver og donationer til produktionen, især for at kunne producere egne programmer.

EWTN Danmark

KATOLSK LIV følger den spændende nye medieudvikling og har reserveret domænet ewtn.dk med henblik på danske bidrag til EWTN Nordic.

KATOLSK LIV har aftalt udveksling af videoproduktioner og EWTN Nordic gør opmærksom på, at der mangler oversættere fra engelsk/tysk til dansk/svensk.

Kontakt redaktør Ulf Silfverling på telefon +46708294722 eller send en mail til: info@ewtn.se hvis det frivillige og ulønnede arbejde har din interesse.