Katolsk Liv besøger p. Michael Jensen i Clervaux

Benediktinermunk og præst Michael Jensen blev født i Rutsker sogn på Bornholm i 1964, og da han konverterede til katalocismen blev han også munk og flyttede til klosteret "Clervaux" i Luxembourg, hvor han har været munk i 33 år. I december 2018 blev han præsteviet og til maj møder Katolsk Liv ham i klosteret i Clervaux.

Vi skal bla. tale om at vidne som kristen, men håber også på en rundvisning og et møde med klosterets andre benediktinermunke under weekendbesøget.

For et år siden var han på familiebesøg i Danmark og læste messe for nonnerne på Vor Frue Kloster. KATOLSK LIV optog video fra noget af messen og hele P. Michael Jensens prædiken som man kunne give overskriften: "Kirkens fremtid bor i vor bøn". Den video kan du SE HER

KATOLSK LIV glæder sig til at vise dig video fra besøget i Clervaux, som optakt til sommerferien, og siger tak til Vor Frue Kloster på Åsebakken for finansiel støtte til rejsen.

%d bloggers like this: