Katolsk Liv til Luxembourg

- vi besøger benediktinermunk og præst Michael Jensen

Præst Michael Jensen, OSB velsigner under messen på Vor Frue Kloster

Benediktinermunk og præst Michael Jensen blev født i Rutsker sogn på Bornholm i 1964, og da han konverterede til katolicismen blev han også munk og flyttede til klosteret "Clervaux" i Luxembourg, hvor han har været munk i 33 år. I december 2018 blev han præsteviet og primo august møder Katolsk Liv ham i klosteret i Clervaux.

Vi skal bla. tale om at vidne som kristen, men håber også på en rundvisning og et møde med klosterets andre benediktinermunke under weekendbesøget.

For et år siden var han på familiebesøg i Danmark og læste messe for nonnerne på Vor Frue Kloster. KATOLSK LIV optog video fra noget af messen og hele P. Michael Jensens prædiken som man kunne give overskriften: "Kirkens fremtid bor i vor bøn". Den video kan du SE HER

KATOLSK LIV glæder vi os til vise dig videoen fra besøget i Luxembourg, men landet vedbliver at være besværet med "coronaen", så det er uvist hvornår besøget kan finde sted.

%d bloggers like this: