VIDEO: Biskop Kozon mødes med lektor Torben Riis

KATOLSK LIV har aftalt en videosamtale mellem biskop Czeslaw Kozon og lektor Torben Riis i marts måned 2020. Udgangspunktet for samtalen er den kirkelige virkelighed efter 2. Vatikankoncil i 1960'erne og de problemstillinger det har medført.

Var 2. Vatikankoncil nødvendigt, hvad er gået godt og hvad er gået mindre godt og hvilke ønsker er der for Kirken i de kommende årtier?

Biskop Kozon har i år 2019 fejret sit 40 års præstejubilæum og til næste år har han været biskop i 25 år.

Redaktør af tidsskriftet KATOLSK MAGASIN Torben Riis konverterede i 1973 til Den katolske Kirke og har siden især beskæftiget sig med katolske medier. Senest har han udarbejdet materiale til firmelsesundervisning og var i perioden 2012-2016 formand for Academicum Catholicum.

%d bloggers like this: