Præst Kasper Baadsgaard

Pastor Kasper Baadsgaard

Under messen i  Sankt Josefs Karmel, søndag, den 25. august, prædikede ungdomspræst Kasper Baadsgaard over læsninger fra Bibelen der udfordrer ethvert kristent menneske.

Han sagde bl.a: Folk tænker tit, og måske med rette, lidt skidt om os katolikker; at vi er nogle mærkelige nogle som lukker sig om sig selv, nogle lukker sig ligefrem inde frivilligt. Eller vi danner en lille gruppe, hvor der kun er plads til de korrekte, de rigtige, de få og de særligt udvalgte.

Min vi ved jo godt at det ikke er sådan det forholder sig, men hvordan kan vi så få andre mennesker til at vide, at det ikke er sådan? - Det nemmeste ville være at give de andre skylde: Hvis bare vi fik en ny biskop ville alt gå, eller nogle andre præster og søstre eller hvis menighedsrådet ville lytte efter, eller hvis bare organisten ville spille i samme tempo som menigheden synger - men det går ikke rigtigt at bebrejde andre.

Vi kan måske give os selv skylden for, at andre mennesker har den opfattelse.

1. læsning: Esajas 66, 18-21. 2. læsning: Hebræerbrevet 12, 5-7.11-13. Evangelite: Lukas kap. 13, vers 22-30

LYT TIL PODCAST

%d bloggers like this: