Ægteskab på vej … eller i krise?

Diakon i Den katolske Kirke i Danmark, Kaare Nielsen, er uddannet PREP-instruktør som er en forkortelse af "Prevention and Relationship Enhancement Program" og kan oversættes til "Et program til forebyggelse og forbedring af parforhold". Han tog sin uddannelse ved Center for Familieudvikling for 10 år siden og har siden, sammen med sin ægtefælle Eva Maria Nielsen der ligeledes er uddannet PREP-instruktør, arbejdet i menigheder, afviklet egne kursusforløb og sammen med Caritas Danmark afholdt PREP-kurser.

Derudover er Kaare Nielsen ansvarlig for "missio", et kirkeligt missionværk, i de nordiske lande. Hveranden torsdag står han på Rådhuspladsen i København og afholder "Mobilkirke", og så er han med til at afvikle "Natkirke" på Nørrebro de andre torsdage.

Han er også forsvarer i det som Den katolske Kirke kalder "Den kirkelige domstol". Er ansvarlig for bispedømmets afholdelse af Folkemøde, Danske Kirke Dage, Bibliodrama og meget andet pastoralt arbejde.

Diakon Kaare Nielsen er en travl mand og KATOLSK LIV er glad for at han kunne afsætte tid til en videosamtale om sit arbejde med at hjælpe ægtefæller, ikke kun par i krise, men alle, uanset trosretning, der gerne vil have et bedre samliv med færre konflikter.

Du kan være med til at holde liv i det frivillige projekt KATOLSK LIV,
Uden betalingsmure og annoncer.

- et projekt der vil ud til hele Danmark.

Vælg et årsabonnenemt på
200 kr. - 500 kr. eller 1.000 kr.

Læs mere om abonnement - HER

Er du ikke til abonnement, kan du
overføre et beløb på MobilePay 235 629

Læs om formålet med KATOLSK LIV - HER