Fader Vor for de mindste

Pressemeddelelse fra Bibelselskabet:

Zarah Juul har illustreret fadervor i ny billedbog

Fadervor for de mindste er en farverig papbog for de 0-3-årige. Bogen består af fadervors velkendte ord og en billedfortælling i en let afkodelig og indbydende streg. Vi møder en sulten ræv, der tror, dens bønner er hørt, da et æg falder ned i hovedet på den. Men måske rævens ønske bliver opfyldt på en lidt anden måde, end den havde tænkt?

Billeduniverset er skabt af Zarah Juul. Hun har gennem en årrække arbejdet som illustrator og står blandt andet bag tegningerne til Højskolesangbogen for børn. Det er første gang, hun illustrerer bibeltekst:

”Og så endda nogle af de vigtigste ord i kristendommen. Fadervor rummer en fortælling i sig selv. Den er en bouillonterning af alt det, vi mennesker har brug for at vide om verden og livet med hinanden – og samtidig siger den, at vi ikke er alene om det hele,” fortæller hun.

Fadervor for de mindste er oplagt som gavebog til barnedåb eller fødselsdag. Den udkommer den 22. september 2022.

Zarah Juul (født 1978) er en dansk kunstner, der siden 2013 har arbejdet som illustrator og forfatter. Hun er uddannet grafisk designer og animator ved Kunsthåndværkskolen i Odense.
Foto: Frida Gregersen

14 sider, pap, 17 x 17 cm
ISBN 978-87-7232-248-3
Vejl. udsalgspris kr. 99,95

Til anmeldelse

KATOLSK LIV har sendt udgivelsen til anmeldelse hos

Marguerita Hvid Spangsberg

TEAM Katolsk Liv