Åbne hospitaler i Syrien


På grund af ferie kan TEAM Katolsk Liv ikke præsentere den sædvanlige udvidede,
i dansk oversættelse, præsentation af ugens Vaticano - vi beklager.


Vaticano 11. september

I denne episode af Vaticano ser vi på saligkåringen af den "smilende pave", pave Johannes Paul I.

Vi tager også et kig på et projekt startet af kardinal Mario Zenari, apostolisk nuntius i Damaskus, kendt som "Åbne hospitaler i Syrien", der har leverede mere end 80.000 gratis behandlinger til de mest udsatte.

Vi hører om de seneste opdateringer fra Vatikanet.

Vi ser tilbage på arven fra Moder Teresa på 25 årsdagen for hendes død. Lær mere om festen for det hellige kors og de kristnes universelle hengivenhed til korset, og til sidst tager vi en forsmag på pave Frans’ kommende rejse til Kasakhstan.