1. ordinære generalforsamling i KATOLSK LIV

Tegning af Giovanni Domenico Tiepolo │ Wikimedia Commons

OKTOBER er måned for generalforsamlinger i Forenings Danmark, og det gælder også "Den frivillige forening KATOLSK LIV", som efter den stiftende generalforsamling sidste år, nu skal afholde sin første ordinære generalforsamling.

Der deltager medlemmer fra Lolland-Falster, Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland og Fyn. Lige mange kvinder og mænd - så hvor meget mere kan en forening ønske i sin opstart?

På generalforsamlingen skal vi gennemgå regnskabet siden KATOLSK LIV blev stiftet i november 2018. Vi skal gennem en dagsorden med ændringsforslag til vedtægterne. Vi skal supplere bestyrelsen, vi skal sandsynligvis vælge ny formand for bestyrelsen og besætte tillidsposter, vi skal kigge på teksten til formålet med KATOLSK LIV - alt det som en almindeligt forening traditionelt beskæftiger sig med.

Bestyrelsen har besluttet at lukke for medlemstilgang for i år, men allerede i november sender vi de første opkrævninger ud til gamle og nye medlemmer for 2023.

Og DU kan være med allerede nu. KLIK HER