Storken kom forbi Maribo – og havde Missalet med

ABONNEMENT │KATOLSK LIV har besøgt præst Finn Arvé i hans hus på Lolland. Finn har læst korrektur på det længe ventede Missal (messebog) som anvendes under messen i Den katolske Kirke i Danmark. En dansk oversættelse der i disse dage distribueres til alle katolske menigheder og klostre.

Pastor Finn Arvé fortæller om vanskelige tider med fotokopier og samlemapper der ryger på gulvet før messens begyndelse. En situation der skaber en særlig anspændt stemning blandt præst, sakristan og ministranter, når løsbladene skal samles igen kort før messestart. Han fortæller hvordan den store flotte læder indbundne bog er opdelt og det enorme arbejde med at oversætte Missalet fra latin til dansk. Et arbejde hvor Finn Arvé særligt fremhæver afdøde Jacob Thomsen (billedet tv).

Præsten fortæller seriøst og med godt humør, og man kan ikke lade være med at tænke, at han også engang havde en fin karriere som skuespiller, før han gav efter for sit kald til katolsk præst.

Se og hør video


Kom videre som abonnent - med sikker betaling.


DEN HURTIGE MÅDE

Du kan blive abonnent på KATOLSK LIV for kun 50 kr.
Betal med kredit- eller betalingskort og få adgang med det samme.

KLIK HER 


Hvis du ikke vil benytte kredit- eller betalingskort, kan du vælge at betale med Mobilepay.
Når vi har registreret din betaling, åbner vi dit abonnement.

235 639

Husk at oplyse fakturanummer

KLIK HER